Dames

Orthopedische schoenen voor elke gelegenheid, van verjaardag tot strandwandeling. Op maat gemaakte schoenen die klachten laten verdwijnen en aansluiten bij de laatste mode. Kies weer schoenen bij uw stijl en geen stijl bij uw schoenen.

Sneakers

Damessneakers zijn de meest gedragen vrijetijdsschoenen die elke dame in haar collectie moet hebben. Dankzij Robert Schilte kunt u kiezen uit de nieuwste modellen die volledig op maat gemaakt worden rondom uw voeten. Orthopedische sneakers die aansluiten bij de laatste mode. Klachtenvrij met behoud van uw eigen stijl.

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes mogen niet ontbreken in uw schoenencollectie, of u nou voetproblemen hebt of niet. Dankzij Robert Schilte kunt u vlotte modellen kiezen in elke kleur. Van zwart tot felgekleurd, zelfs de vorm van de hak is aan te passen aan uw eigen stijl.

Orthopedische enkellaarsjes die aansluiten bij de laatste mode. Klachtenvrij met behoud van uw eigen stijl.

Veterschoenen

Veterschoenen zijn tijdloos en comfortabel. Dankzij Robert Schilte kunt u aan de buitenkant niet zien dat u orthopedische schoenen aanhebt en tegelijk geniet u elke dag van het comfort die deze maatwerk schoenen bieden. Klachtenvrij en toch mooie robuuste schoenen die passen bij uw kleding en elke dag fijn zitten.

Kijk dames,
zo kan het ook

Met de maatwerk collectie van Robert Schilte kunt u gewoon modieus u zelf blijven in speciaal voor uw voeten ontwikkelde schoenen van onze Shoe Designer.