Kwaliteit

Streven naar het vakkundig verhelpen van uw voetproblemen

Al onze adviseurs zijn gecertificeerd vanuit de Nederlandse Vereniging van Orthopedische Schoentechnici (NVOS).

Hulpmiddel naar uw wensen

Bij Robert Schilte Orthopedie doen we niet alleen ons uiterste best om u een goed functionerend hulpmiddel te bieden, maar ook een mooi product te leveren die bij uw wensen aansluit.

Er worden gekeken naar de eisen waar het hulpmiddel aan moet voldoen om u van uw voetproblemen te kunnen ontzien én er wordt geluisterd naar de verwachtingen die u heeft. Dan zal u samen met uw adviseur bespreken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de verschillende hulpmiddelen.

Heeft u een klacht?

Wij van Robert Schilte Orthopedie proberen u uiteraard tot ons beste vermogen van dienst te zijn en streven ernaar u vakkundig te kunnen helpen. Het kan helaas voorkomen dat er niet naar verwachting geleverd wordt van ons. Ook horen we het graag als u nog verbeterpunten heeft waar wij aan kunnen werken. Om u zo spoedig mogelijk te kunnen helpen is de beste oplossing om dit rechtstreeks met uw adviseur te bespreken. Mocht u dit liever niet met uw adviseur of een andere adviseur willen bespreken, bevelen we u aan om uw klacht schriftelijk te sturen naar info@robertschilte.nl. Hier zal u een ontvangstbewijs van ontvangen en we laten u weten hoe we te werk zullen gaan tot een oplossing.

Mochten wij er samen niet helemaal uit komen, neem dan contact op met NVOS

Heeft u een klacht