Heren

Orthopedische kwaliteitsschoenen voor mannen die weten wat ze willen. Onze schoenen worden ontworpen om te passen bij uw persoonlijke stijl. Modieuze orthopedische schoenen waar u jaren plezier van hebt. Casual, zakelijk of schoenen voor de bouw, allemaal op maat gemaakt.

Sneakers

Sneakers zijn de meest gedragen vrijetijdsschoenen op dit moment. Dankzij Robert Schilte kan ook u met de nieuwste schoenen rond lopen. Orthopedische sneakers die aansluiten bij de laatste mode. Klachtenvrij met behoud van uw eigen stijl.

Zakelijke schoenen

Bij een zakelijke bespreking wilt u er netjes uit zien. Dankzij de op maat gemaakte orthopedische schoenen van Robert Schilte passen uw schoenen perfect bij de rest van uw outfit. Zo kan u zelfverzekerd uw bespreking in gaan.

Werkschoenen

Een werkschoen is speciaal vervaardigd om uw voeten te beschermen tijdens het werk. Al onze orthopedische werkschoenen hebben het officiële veiligheidscertificaat. Ook kunnen wij uw huidige werkschoenen aanpassen. Daardoor kan u weer veilig en klachtenvrij aan het werk.

Kijk mannen,
zo kan 't ook

Graag nodigen we u uit voor een gesprek over de mogelijkheden.