Semi-orthopedische schoenen

Welke stappen doorloopt uw orthopedisch schoenmaker?
Met de verwijzing van de specialist bent u bij ons gekomen voor een afspraak. We nemen de maten en afdrukken van uw voeten en stellen uw schoen samen. 

We hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten en kunnen u informeren over uw eigen bijdrage en eigen risico.

Uw schoenen worden op maat gemaakt door onze vakmensen en na ongeveer 8 weken staan uw schoenen klaar.

Semi-orthopedische schoenen van Robert Schilte lijken in veel opzichten op normale schoenen die u in de winkel haalt. Het grote verschil is dat semi-orthopedische schoenen veel meer mogelijkheden bieden voor aanpassingen aan de binnenkant van de schoen. Dat betekent dat onze Orthopedisch schoenmaker allerlei onzichtbare aanpassingen kan maken of bijvoorbeeld voldoende ruimte heeft voor een uitneembaar orthopedisch voetbed.

 

Semi-orthopedische schoenen mogen best mooi en modieus zijn, vinden wij. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een prachtige collectie schoenen die niet onderdoet voor de luxe schoenenwinkels waar u normaal uw schoen in uitkoos. 

Als u last heeft van uw voeten en u kiest voor de persoonlijke aanpak bij het team van Robert Schilte weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit schoen combineert met een modieuze look. Zelfs sneakers of dames enkellaarsjes zijn verkrijgbaar als semi-orthopedische schoen. 

Er goed uitzien, pijnvrij en zonder klachten lopen. Dat is wat we doen. 

Maak een afspraak