Over ons

Ons motto: Voetklachten…..blijf er niet mee lopen, is een veel gebruikte uitspraak in onze werkwijze. Wij hebben dan ook voor iedere voetklacht een oplossing..!

Robert en Manuela Schilte vormen het hart van het team orthopedische vakmensen in de winkel en de werkplaats. Maar ook daarbuiten zijn ze actief. De kans is groot dat u tijdens een bezoek aan een orthopedisch chirurg of een revalidatie arts een medewerker van Robert Schilte Orthopedie aantreft, tijdens het bespreken van een voet- of gewrichtsklacht. Deze multi-disciplinaire aanpak leidt in veel gevallen tot een goed behandelplan en daardoor hogere klanttevredenheid.

Na het opstellen van een medisch voorschrift (schoenrecept) maakt u een afspraak in één van onze sfeervolle praktijken in Den Haag of Rijswijk, waar wij de beschikking hebben over moderne aanmeetapparatuur en een moderne werkplaats.

Na de intake bepalen wij samen met u het plan van aanpak en bespreken de kosten. In de meeste gevallen dekt uw zorgverzekering het grootste deel van de kosten en blijft er voor u een eigen bijdrage te voldoen.

Uiteraard regelen wij de administratieve afhandeling met uw zorgverzekering; dit geldt niet voor voetbedden op maat, die (gedeeltelijk) vergoed worden indien u een aanvullende zorgpolis heeft afgesloten.

Vervolgens maakt u een afspraak voor een tussentijdse passing of het afleveren van uw hulpmiddel en instructie hiervan. Na een aantal weken zal de geleverde voorziening met u geëvalueerd en gecontroleerd worden.

Wij zijn er van overtuigd dat de samenwerking met andere voetbehandelaren leidt tot een hogere klanttevredenheid.  Zo kunt u op beide locaties ook een afspraak maken met een podotherapeut voor o.a. diabetische voetzorg, de medische pedicure en voor het aanmeten van steunkousen. Wij werken samen voor een beter resultaat voor de patient!

Ook bieden wij een uitgebreide collectie comfort schoenen met een uitneembaar voetbed van de merken Solidus, Stretch Walker, JJ foorwear en Durea. Deze comfortschoenen kunt u goed combineren met de door ons op maat gemaakte steunzolen.

Orthopedisch vakmanschap

Wij zijn lid van branche organisatie NVOS-Orthobanda en erkend leverancier voor schoentechnische hulpmiddelen door SEMH. Tevens zijn wij lid van Voetcentraal, een samenwerking verband van zes bedrijven die elkaar stimuleren bij innovatie en kennis delen.

 

Mogen wij ook uw voetklachten oplossen?

 

 

Manuela en Robert Schilte